Archiefvernietiging, digitale data vernietiging en IT vernietiging in Groningen

AVZ BRINX Groningen is een landelijk werkende dienstverlener gespecialiseerd in vernietiging van archief, vernietiging van datadragers en IT apparatuurr.

Wij werken vanuit onze vestiging in Assen om onze klanten in de provincie Groningen te bedienen.

Onze dienstverlening gaat op basis van vertrouwen. U wilt zich als bedrijf in Groningen, op geen elke manier zorgen maken, als het op vertrouwelijke documenten aankomt. Wij staan bekend om ons persoonlijke en betrouwbare werkwijze. Dit houdt in dat u met een gerust hart uw documenten, archief, harde schijven of it apparatuur bij ons kunt laten vernietigen.

Met meer dan 20 jaar ervaring staat het vertrouwen en veiligheid bij ons centraal. Voor Archiefvernietiging en digitale data vernietiging in Groningen zijn wij dé partij die u verder helpt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over archiefvernietiging, digitale data vernietiging en IT vernietiging in Groningen of vraag een offerte aan.

maak ook gebruik

van onze diensten

Container 120 l
Container 240 l
Container 660 l
Container 34 m 3
Offerte Aanvragen
Beeldmerk Albert Heijn Beeldmerk Asito Beeldmerk Eriks Beeldmerk Gemeente Zwolle Beeldmerk De Hypotheker Beeldmerk Kamer van Koophandel Beeldmerk Regiobank Beeldmerk Woon Friesland