AVZ BRINX is een organisatie waar al meer dan 20 jaar kwalitatief goede dienstverlening alle aandacht krijgt. Deze kwaliteit waarborgt AVZ BRINX door deze nauwkeurig te bewaken met behulp van maandelijkse kwaliteitsrapportages, evaluaties met de opdrachtgevers en periodieke kwaliteitsrapportage.

Door middel van het leveren van deze kwaliteit is AVZ BRINX in staat een duurzame relatie op te bouwen met kleine en grote opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Onze landelijke focus zorgt ervoor dat we persoonlijke service kunnen leveren, over een groot netwerk beschikken en dat we uw omgeving goed kennen. We zijn betrokken bij uw en onze regio, en onze regio met ons!

Visie
Betrouwbaarheid, kwaliteit en aandacht staan bij ons voorop. Niet alleen voor onze opdrachtgevers maar ook voor onze medewerkers. We beschouwen al onze medewerkers als ons meest waardevolle bezit. Mede door hun ervaring en betrokkenheid kunnen we gezamenlijk de kwaliteit leveren die we als AVZ BRINX nastreven. Helderheid is een belangrijke basis voor vertrouwen en kwaliteit, vandaar ons motto:

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen

Wij zijn betrokken bij onze omgeving, zowel in sociaal opzicht (door sponsoring, ter beschikking stelling van middelen), economisch opzicht (alle medewerkers komen uit de regio, evenals al onze leveranciers) en in milieutechnisch opzicht (beperkte vervoersbelasting op alle vlakken, duurzaamheid in alle processen).

Betrouwbaarheid en ons streven naar kwaliteit zorgt ervoor dat al onze medewerkers met een proactieve houding aan de slag gaan. Transparantie van de verrichte processen, inzicht in de mutaties en de verwerking daarvan worden scherp in de gaten gehouden. Controles vormen een structureel middel om op alle fronten goed en betrouwbaar te blijven presteren.

maak ook gebruik

van onze diensten

Container120 l

Lengte: 56 cm
Breedte: 48 cm
Hoogte: 90 cm
Gewicht: 9 kg

met scharnierend deksel en afsluitbaar met slot
(incl. sleutel)

Container240 l

Lengte: 72,5 cm
Breedte: 58 cm
Hoogte: 108 cm
Gewicht: 13 kg

met scharnierend deksel en afsluitbaar met slot
(incl. sleutel)

Container660 l

Lengte: 137 cm
Breedte: 78 cm
Hoogte: 121,5 cm
Gewicht: 45 kg

met scharnierend deksel en afsluitbaar met slot
(incl. sleutel)

Zeecontainer34 m3

Lengte: 650 cm
Breedte: 243 cm
Hoogte: 259 cm
Gewicht: 2250 kg

voor binnen of buiten met 2 deuren en afsluitbaar met slot
(incl. sleutel)

Offerte Aanvragen
Beeldmerk Albert Heijn Beeldmerk Benu Apotheek Beeldmerk Asito Beeldmerk Eriks Beeldmerk Friesland Campina Beeldmerk Gemeente Zwolle Beeldmerk De Hypotheker Beeldmerk Kamer van Koophandel Beeldmerk Regiobank Beeldmerk Woon Friesland