Avz Brinx is gespecialiseerd in het vernietigen van hard schijven waarbij het beschermen van uw privacy voorop staat. De harde schijf in uw computer staat vol met geheime informatie en privébestanden. Hierdoor is het aan te raden om schijven die niet meer worden gebruikt op een professionele manier te laten vernietigen. Onze specialisten kunnen alle soorten harde schijven direct vernietigen. Aan het eind van dit proces ontvangt u een vernietigingscertificaat.

Tijdens het proces wordt de fysieke harde schijf machinaal versnipperd. Dit gebeurt met een professionele machine. Alle informatie op de harde schijf is na het proces onherroepelijk vernietigd. De kleine ‘snippers’ harde schijf hebben een oppervlakte van 7 mm².Wij voldoen hiermee aan DIN norm 66399 beschermingsklasse 6.

Vanuit onze 2 vestigingen in Zwolle en Assen verzorgen wij harde schijf vernietiging in de volgende provincies: Drenthe, Groningen, Friesland , Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Tevens gaan wij de rest van Nederland niet uit de weg als het aankomt op harde schijf vernietiging.

Meer weten over het vernietigen van harde schijven? Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen of vraag een offerte aan.

maak ook gebruik

van onze diensten

Container120 l

Lengte: 56 cm
Breedte: 48 cm
Hoogte: 90 cm
Gewicht: 9 kg

met scharnierend deksel en afsluitbaar met slot
(incl. sleutel)

Container240 l

Lengte: 72,5 cm
Breedte: 58 cm
Hoogte: 108 cm
Gewicht: 13 kg

met scharnierend deksel en afsluitbaar met slot
(incl. sleutel)

Container660 l

Lengte: 137 cm
Breedte: 78 cm
Hoogte: 121,5 cm
Gewicht: 45 kg

met scharnierend deksel en afsluitbaar met slot
(incl. sleutel)

Zeecontainer34 m3

Lengte: 650 cm
Breedte: 243 cm
Hoogte: 259 cm
Gewicht: 2250 kg

voor binnen of buiten met 2 deuren en afsluitbaar met slot
(incl. sleutel)

Offerte Aanvragen
Beeldmerk Albert Heijn Beeldmerk Benu Apotheek Beeldmerk Asito Beeldmerk Eriks Beeldmerk Friesland Campina Beeldmerk Gemeente Zwolle Beeldmerk De Hypotheker Beeldmerk Kamer van Koophandel Beeldmerk Regiobank Beeldmerk Woon Friesland