AVZ BRINX datavernietiging helpt bedrijven in Friesland veilig en discreet met het vernietigen van hun vertrouwelijke digitale data.

Vanuit onze vestiging in Assen verzorgen wij datavernietiging in de provincie Friesland

Datavernietiging is niet zomaar iets, het moet een gemak zijn voor u als klant in Friesland. Al uw vertrouwelijke digitale data bij 1 partij, die deze discreet vernietigd. Wij halen uw oude datadragers en hardware op maar u kunt het ook komen brengen.

Door jarenlange ervaring op het gebied van Datavernietiging in Friesland leveren wij de veilig en betrouwbare vernietiging van o.a:

Harde schijven, HDD en SSD
LTO , LTO Tapes Backup tapes en cassettes
• Video en film banden
• Diskettes en geheugenkaarten (Floppy)
• DVD en CD
• Cards, o.a.: bank, tank en klantenpasjes
• Andere opslagmedia

Als u zowel datadragers en ICT-apparatuur wilt laten vernietigen kan dat natuurlijk ook. Na vernietiging ontvangt u het officiële vernietigingscertificaat.

Wij staan bekend om ons persoonlijke en betrouwbare werkwijze. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden en wijd verspreid door heel Friesland. In plaatsen zoals Leeuwarden, Heerenveen en Drachten hebben wij onze trouwe en vaste klanten. U kunt ook denken aan Wolvega of Lemmer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over veilige Datavernietiging of vraag een offerte aan.

maak ook gebruik

van onze diensten

Container 120 l
Container 240 l
Container 660 l
Container 34 m 3
Offerte Aanvragen
Beeldmerk Albert Heijn Beeldmerk Asito Beeldmerk Eriks Beeldmerk Gemeente Zwolle Beeldmerk De Hypotheker Beeldmerk Kamer van Koophandel Beeldmerk Regiobank Beeldmerk Woon Friesland